JUMBO BEDANKT!

Grote dank aan de Jumbo Walnootgaarde voor het sponseren van het heerlijke fruit voor alle dansers tijdens de eindshow!! Iedereen was er erg blij mee en het heeft goed gesmaakt!

 

 

BOONS BEDANKT!

Namens alle dansers danken we Boon’s Markt Makadocenter voor het sponsoren van flesjes water en zakjes chips! Een ieder heeft er enorm van genoten tijdens de eindshows!

SALON KAYLEE

NU OPEN!

SALON KAYLEE

Salon Kaylee’s is een fijne salon in Nieuwegein. Hier draait alles om een moment voor jezelf waarbij je heerlijk tot rust kunt komen. Eigenaresse Kaylee stelt je direct op je gemak zodat zorgen van je afglijden en je even nergens aan hoeft te denken. Of je nou kiest voor een gezichtsbehandeling of ontspannende massage, een behandeling bij Salon Kaylee’s haalt het beste in jou naar boven op het gebied van innerlijk én uiterlijk. Wees welkom, want de koffie of thee staat al klaar.

Voor de DDF heeft Salon Kaylee een speciale aanbieding.

U kunt voor of na het dansen terecht bij Salon Kaylee. Alle dansers van De Dansfabriek krijgen altijd €2,50 korting op pedicure/gezichtsbehandelingen en massages!!

Voor meer informatie klik HIER!

FLOW YOGA

Vanaf MAANDAG 4 FEBRUARI!

FLOW YOGA!

Hai ik ben Janneke.
Ik ben moeder van 4 puber kinderen, dus je begrijpt het wel, dat is lekker druk als moeder. Om tot ontspanning te komen heb ik yoga ontdekt. Totaal loslaten en bezig zijn met jezelf in het hier en nu.
Ademhalen is het praten met je lichaam.
Jezelf de ontspanning laten voelen door puur alleen adem te halen met het bewegen van je lichaam. Hoe mooi kan het leven zijn!
Hier wil ik jullie graag in gaan begeleiden tijdens mijn yogales.

COMMERCIAL

Vanaf MAANDAG 4 FEBRUARI!

COMMERCIAL

Amani Verwey begon op 5-jarige leeftijd met klassiek Javaanse dans in Suriname en heeft dat 7 jaar lang gedaan. Op haar 12e sloot Amani zich aan bij Turbo Squad en niet lang daarna deed ze samenwerkingen met de populaire dansgroep in Suriname The Myztikalz. In januari 2018 was Amani gestart met haar eigen dansschool Mr. Butler House Of Dance. Momenteel volgt ze een HBO dansopleiding in Nederland-Amsterdam. Naast danseres en docent is Amani ook zangeres (artiestennaam Âdïka). Met een aantal prachtige nummers op haar naam werd Âdïka van een normale tiener een grote inspiratie voor zowel kids als volwassenen, met vele fans in Suriname, Nederland, Engeland en Amerika. Neem voor meer info een kijkje op: www.officialadika.com. De dansstijlen waar Amani les in kan geven, zijn streetdance, hiphop, feminine, heels en commercial. Met haar enthousiaste aanpak krijgt ze alle kinderen aan het dansen!

VRIJE DAGEN & VAKANTIES!!

De data dat er geen lessen zijn in 2019:

-Goede vrijdag 19 april

-2e Paasdag maandag 22 april

-Meivakantie zaterdag 20 april t/m zondag 5 mei

-Hemelvaart donderdag 30 mei & 31 mei

-2e pinksterdag maandag 10 juni

DDF DANSERS TE ZIEN IN GROEPSCONCERT VAN HOUSE OF TALENT(SBS 6)

Een aantal DDF-danseressen hebben meegewerkt aan een spetterend optreden in het thuistheater van de deelnemers van House of Talent. H0use of Talent is een nieuw SBS6 programma waarin verschillende jonge talenten werken aan de lancering van een professionele zangcarrierre.

Fun Fact: Delany Lepelblad, een bekende van de dansfabriek, is één van de talenten die op het moment in het huis verblijft. Wil jij haar supporten of gewoon zien hoe zij het doet in het huis? Kijk dan elke werkdag om 19:00 uur naar House of Talent op SBS6. Zie hier de links naar de verschillende video’s

Wiens vibes voelt Delany niet?

Doe je billen zo van…

Quincy laat de zaal dansen

Het dak gaat eraf met Samir

Trevor geeft een spetterende..

VLOGSTER DAGMAR HEIJSTEEG BEZOEKT DE DANSFABRIEK!!

Vlogster Dagmar Heijsteeg van Onze Stad Nieuwegein heeft een bezoekje gebracht aan de beweegplezier les.

De dames vonden het een leuke ervaring!

Wilt u ook lekker in beweging zijn en uw conditie verbeteren op leuke muziek?

Doe dan mee aan beweegplezier! Iedere donderdag van 09:30 – 10:15 uur.

Is Fit & Balans misschien iets voor u? Iedere vrijdag van 10:00 – 10:45 uur.

Inschrijven is niet noodzakelijk.

Kosten: €2,50 per keer.

Check de video hier

DE NIEUWE CLIP VAN DS!!

DS heeft een nieuwe videoclip!! Dit keer ging hij de samenwerking aan met Loïs, Montana en Cheryl. Het nummer heet FAMOUS.

Klik op deze LINK en bekijk de coole Video HIER!!

Nieuwe clip Next level - D2L

Het meidenduo D2L hebben hun eerste single en videoclip gedropt. In deze video zijn enkele DDF-danseressen te zien.

Klik hier voor de video

DDF DANSERS BIJ ROLSTOEL BASKETBAL INTERLAND NEDERLAND - JAPAN

De interland Nederland-Japan is voor de 50-jarige rolstoel basketballer Anton de Rooij de zevenhonderdste in zijn carrière!
Voor zover bekend heeft geen enkele andere Nederlandse teamsporter in welke sport dan ook een dergelijk aantal gehaald.
We vonden het een eer om deze feestelijke gebeurtenis te ondersteunen met leuke optredens!

Voor een leuke impressie van de dag klik op deze link!

DDF DANSERS TE ZIEN IN VIDEOCLIP VAN DELANY (Bad Girl Thing)

Delany’s Videoclip Bad Girl Thing heeft heel veel nieuws op You Tube!! De DDF Dancers hebben voor de opnames een dag door gebracht in de lik! Support Delany.. Op naar de 100.000 likes!!

De clip is HIER te bewonderen.

CHECK DE MAKING OFF VIDEO VAN DS EN ROSA!

Klik op DEZE LINK en neem een kijkje bij de opnames van de videoclip FLY en zie leuke interviews met de DDF Dansers.

DANSERS VAN DE DANSFABRIEK TE ZIEN IN VIDEOCLIP!!

DANSERS VAN DE DANSFABRIEK TE ZIEN IN VIDEOCLIP!!

DS,een jong rap talent heeft samen met Rosa van the voice kids een nieuwe videoclip uit gebracht met de naam FLY PART 2. In deze stoere video zijn de dansers van diverse groepen van De Dansfabriek te zien!

Docent Yessle heeft de choreografie gemaakt voor deze clip. Ook staat deze video in de Kids Top 20! We willen alle DDF’ers verzoeken om te helpen met stemmen…en wellicht is deze clip dan binnenkort ook live bij Zapp te zien!

Hier is de LINK naar de video!!

UA-74718734-1