Bryan & Shirley
Work-out & Fit & Balans, Dancemix & Dance-Fit

Wij zijn Bryan en Shirley. Shirley is de eigenaresse van de Dansfabriek en tevens de creatieve persoon op de vloer. Na jaren als professioneel danseres werkzaam geweest te zijn heeft ze haar droom gerealiseerd door het openen van De Dansfabriek. In de dansfabriek voel je direct de warme sfeer en is een ieder welkom! Ze geeft dansmix en organiseert tal van leuke evenenenten.
Shirley is ruim 20 jaar getrouwd met Bryan Weltevreden. Samen hebben ze 3 dochters die ook vaak te vinden zijn in de dansschool. Achter de schermen is Bryan niet alleen haar echtgenoot en rechterhand maar zorgt hij met zijn mariniers achtergrond voor een pittige bootcamp les.

Djamilla van Zichem
Urban

Mijn naam is Djamilla van Zichem, ik ben 18 jaar oud en ik kom uit de Meern.

Op dit moment doe ik de studie mediamanagement en marketing. Ik geef de les Urban mix, dit betekend dat we meerdere dansstijlen combineren. Heb jij zin in een les waar je o.a. de basis leert van afro en hiphop en hou je van een gezellige les dan ben je hier op de juiste plek!

Tot snel!

Michelle Stolwijk
Modern

Michelle is in 2008 afgestudeerd aan de Fontys Danscademie als docente dans en heeft daarnaast ook nog de Pabo gedaan. Ze heeft een enorme passie voor lesgeven en weet met haar enthousiasme alle leerlingen blij te maken. In de danslessen van Michelle werk je aan techniek en stijlgevoeligheid, maar kun je je ook helemaal laten gaan in haar prachtige choreografieën. De choreo’s die je in de lessen van Michelle aangeleerd krijgt zijn voornamelijk op eigentijdse urban muziek. Dus als je altijd al een moderne les hebt willen volgen ben je bij Michelle aan het juiste adres!

Amani Verwey
Commercial

Amani Verwey begon op 5-jarige leeftijd met klassiek Javaanse dans in Suriname en heeft dat 7 jaar lang gedaan. Op haar 12e sloot Amani zich aan bij Turbo Squad en niet lang daarna deed ze samenwerkingen met de populaire dansgroep in Suriname The Myztikalz. In januari 2018 was Amani gestart met haar eigen dansschool Mr. Butler House Of Dance. Momenteel volgt ze een HBO dansopleiding in Nederland-Amsterdam. Naast danseres en docent is Amani ook zangeres (artiestennaam Âdïka). Met een aantal prachtige nummers op haar naam werd Âdïka van een normale tiener een grote inspiratie voor zowel kids als volwassenen, met vele fans in Suriname, Nederland, Engeland en Amerika. Neem voor meer info een kijkje op: www.officialadika.com. De dansstijlen waar Amani les in kan geven, zijn streetdance, hiphop, feminine, heels en commercial. Met haar enthousiaste aanpak krijgt ze alle kinderen aan het dansen!

Bryan Mandels
HipHop & Femme Style

Bryan Mandels is een 23-jarige allround danser. Van HipHop/Contemporary tot Modern en van Femme tot Ballet: Bryan kan het! Hij is afgestudeerd aan Lucia Marthas en komt dit jaar hiphop en femme style geven bij de dansfabriek. Bryan heeft onder andere deelgenomen aan Hollands next topmodel, Nike woman week, Amsterdam fashion week en Samadhi dance company. Wil je een pittige les volgen en je grenzen leren verleggen? Dan moet je zeker bij Bryan zijn!

Denzel Giskus
Dancehall & Heels

Opleiding
Denzel heeft de HBO opleiding van Lucia Marthas Institute for Performing Arts afgerond. Eerder volgde hij daar de vooropleiding.

Theater
Was als kind te zien als danser bij onder andere het Junior Eurovisie Songfestival, AVRO Televizierring Gala en won de Jetix High School Musical Talentenjacht. Was te zien in de Diner Experience Brooklyn Nights, Christmas in Ziggo (2016) en Musicals in Concert – Live on Tour (2017).

Overig/Televisie
Denzel was te zien in de televisieserie Fame Academy (2015) en het programma Kinderen voor Kinderen Pakt Uit (danscoach). Naast dansen, zingen en acteren doet Denzel diverse nasynchronisaties, voor onder andere iCarly, Disney’s Fort Boyard, De Notenkraker en de trilogie van De Krokodillenbende.

Navin & Tiffany
Salsa

Navin & Tiffany
Wij dansen salsa sinds 2007 (Navin) en 2011 (Tiffany) en sinds ons eerste stap op de dansvloer hebben wij ook andere Latin dansen gedaan en ervaring in diverse showteams. Wij ontdekten dat onze passie meer bij het lesgeven in salsadansen ligt en wij mensen graag laten ontdekken wat zij zelf allemaal kunnen. We zijn regelmatig te vinden op de dansvloer en delen ons enthousiasme en onze passie erg graag met anderen!

In de lessen proberen wij de mensen te laten genieten van de dans en de muziek. Iedereen geniet op een zijn/haar eigen manier. Door het aanleren van figuren, de technieken en musicality, proberen wij de dansers de juiste tools mee te geven. Wij geloven erin dat deze combinatie maakt dat dansers eindeloos kunnen genieten op de dansvloer en uitgedaagd worden om op hun eigen manier en eigen interpretatie van de muziek met vette dansmoves te komen!

Aron Norbert
Afro

Aron Norbert is autodidact en danst al van jongs af aan. Zijn specialiteit is Afro Dance, een nieuwe vorm van african traditional dance. De goedlachse Aron heeft met zijn dansgroep Afrokikos meegedaan aan Holland’s Got Talent 2014 en bereikte hiermee de halve finale met een golden ticket. Aron is trainer en bedenker van Afrokiddos, zijn jongeren team waarmee hij o.a. optreedt bij Kwaku, World of Dance en Voetjes van de Vloer. In zijn danslessen besteedt Aron, naast de steps, vooral aandacht aan de performance. Zijn Afro Dance lessen zijn leuke en uitdagende lessen, die je niet wil missen! Kijk voor meer info over Aron en zijn dansstijl op zijn YouTube kanaal: www.youtube.com/user/usher146

Amarilio Dijk
Dancehall

Hey,
ik ben Amarilio Dijk, 19 jaar oud en ik kom uit Utrecht. Ik ben altijd super vrolijk en zit vol met energie. Ik hou ervan om te zien dat mijn studenten kei hard werken en mij hun uiterste geven!!! Ik word ook altijd extra blij als ik zie dat er elke les meer groei en passie tevoorschijn komt. Ik doe mijn werk dan ook vol liefde en plezier!

Janneke
Flow Yoga

Hai ik ben Janneke.
Ik ben moeder van 4 puber kinderen, dus je begrijpt het wel, dat is lekker druk als moeder. Om tot ontspanning te komen heb ik yoga ontdekt. Totaal loslaten en bezig zijn met jezelf in het hier en nu.
Ademhalen is het praten met je lichaam.
Jezelf de ontspanning laten voelen door puur alleen adem te halen met het bewegen van je lichaam. Hoe mooi kan het leven zijn!
Hier wil ik jullie graag in gaan begeleiden tijdens mijn yogales.

UA-74718734-1