Bryan & Shirley
Work-out & Fit & Balans, Dancemix & Dance-Fit

Wij zijn Bryan en Shirley. Shirley is de eigenaresse van de Dansfabriek en tevens de creatieve persoon op de vloer. Na jaren als professioneel danseres werkzaam geweest te zijn heeft ze haar droom gerealiseerd door het openen van De Dansfabriek. In de dansfabriek voel je direct de warme sfeer en is een ieder welkom! Ze geeft dansmix en organiseert tal van leuke evenenenten.
Shirley is ruim 20 jaar getrouwd met Bryan Weltevreden. Samen hebben ze 3 dochters die ook vaak te vinden zijn in de dansschool. Achter de schermen is Bryan niet alleen haar echtgenoot en rechterhand maar zorgt hij met zijn mariniers achtergrond voor een pittige bootcamp les.

Jowelino Medina
Femme Style

Hey Ladies & BOYS (met lef) Mijn naam is Jowellino en ik ben de docent voor de Femme classes op de dinsdag om 19.00 en 20.00 uur. Ik heb in zowel in het binnen (NL) en buitenland (L.A) dans gestudeerd en werkt nu als professionele choreograaf, danser en dans docent. Ik heb bv voor Sharon Doorson en O’G3NE gechoreografeerd en gedanst, ook heb ik samen met Dan Karaty gechoreografeerd voor Lover Of Loser de musical met Pip Pellens en Stijn Fransen naar het boek van Carry Slee. Jaarlijks choreografeer ik voor het Pride Closing Concert op de Dam in Amsterdam. Voor meer informatie over mij bekijk mijn website www.jowellino.com of mijn social media. De “Femme” classes zullen een combinatie van urban/pop/commercial jazz zijn met een girly swag van de snaps tot de hip shakes en de hair whips. We zullen aan techniek en lenigheid werken en aan isolatie van de hips en nek, hoe je van je kleine teen tot aan het puntje van je haar moet dansen met confidence like a QUEEN or BOSS en vooral lots of FUN! Wil je sexy, fierce, LIT moves op sounds van Beyoncé, J.lo, Chris Brown, etc kom zeker een proefles doen/les volgen en maak kennis met de Femme side van jou. Don’t be shy…voel je fierce let your hair and guard down en go FULL OUT and PERFORM!

5678,

Jowellino

Michelle Stolwijk
Modern

Michelle is in 2008 afgestudeerd aan de Fontys Danscademie als docente dans en heeft daarnaast ook nog de Pabo gedaan. Ze heeft een enorme passie voor lesgeven en weet met haar enthousiasme alle leerlingen blij te maken. In de danslessen van Michelle werk je aan techniek en stijlgevoeligheid, maar kun je je ook helemaal laten gaan in haar prachtige choreografieën. De choreo’s die je in de lessen van Michelle aangeleerd krijgt zijn voornamelijk op eigentijdse urban muziek. Dus als je altijd al een moderne les hebt willen volgen ben je bij Michelle aan het juiste adres!

Stash Ferdinands
Breakdance

Mijn naam is Stash en ik geef de breakdance lessen bij de Dansfabriek. In mijn lessen word er gewerkt aan lichaamscontrole, muzikaliteit en creativiteit. Iedereen is welkom!

Bryan Mandels
HipHop & Femme Style

Bryan Mandels is een 23-jarige allround danser. Van HipHop/Contemporary tot Modern en van Femme tot Ballet: Bryan kan het! Hij is afgestudeerd aan Lucia Marthas en komt dit jaar hiphop en femme style geven bij de dansfabriek. Bryan heeft onder andere deelgenomen aan Hollands next topmodel, Nike woman week, Amsterdam fashion week en Samadhi dance company. Wil je een pittige les volgen en je grenzen leren verleggen? Dan moet je zeker bij Bryan zijn!

Denzel Giskus
Dancehall & Heels

Opleiding
Denzel heeft de HBO opleiding van Lucia Marthas Institute for Performing Arts afgerond. Eerder volgde hij daar de vooropleiding.

Theater
Was als kind te zien als danser bij onder andere het Junior Eurovisie Songfestival, AVRO Televizierring Gala en won de Jetix High School Musical Talentenjacht. Was te zien in de Diner Experience Brooklyn Nights, Christmas in Ziggo (2016) en Musicals in Concert – Live on Tour (2017).

Overig/Televisie
Denzel was te zien in de televisieserie Fame Academy (2015) en het programma Kinderen voor Kinderen Pakt Uit (danscoach). Naast dansen, zingen en acteren doet Denzel diverse nasynchronisaties, voor onder andere iCarly, Disney’s Fort Boyard, De Notenkraker en de trilogie van De Krokodillenbende.

Navin & Tiffany
Salsa

Navin & Tiffany
Wij dansen salsa sinds 2007 (Navin) en 2011 (Tiffany) en sinds ons eerste stap op de dansvloer hebben wij ook andere Latin dansen gedaan en ervaring in diverse showteams. Wij ontdekten dat onze passie meer bij het lesgeven in salsadansen ligt en wij mensen graag laten ontdekken wat zij zelf allemaal kunnen. We zijn regelmatig te vinden op de dansvloer en delen ons enthousiasme en onze passie erg graag met anderen!

In de lessen proberen wij de mensen te laten genieten van de dans en de muziek. Iedereen geniet op een zijn/haar eigen manier. Door het aanleren van figuren, de technieken en musicality, proberen wij de dansers de juiste tools mee te geven. Wij geloven erin dat deze combinatie maakt dat dansers eindeloos kunnen genieten op de dansvloer en uitgedaagd worden om op hun eigen manier en eigen interpretatie van de muziek met vette dansmoves te komen!

Aron Norbert
Afro

Aron Norbert is autodidact en danst al van jongs af aan. Zijn specialiteit is Afro Dance, een nieuwe vorm van african traditional dance. De goedlachse Aron heeft met zijn dansgroep Afrokikos meegedaan aan Holland’s Got Talent 2014 en bereikte hiermee de halve finale met een golden ticket. Aron is trainer en bedenker van Afrokiddos, zijn jongeren team waarmee hij o.a. optreedt bij Kwaku, World of Dance en Voetjes van de Vloer. In zijn danslessen besteedt Aron, naast de steps, vooral aandacht aan de performance. Zijn Afro Dance lessen zijn leuke en uitdagende lessen, die je niet wil missen! Kijk voor meer info over Aron en zijn dansstijl op zijn YouTube kanaal: www.youtube.com/user/usher146

Amarilio Dijk
Dancehall

Hey,
ik ben Amarilio Dijk, 19 jaar oud en ik kom uit Utrecht. Ik ben altijd super vrolijk en zit vol met energie. Ik hou ervan om te zien dat mijn studenten kei hard werken en mij hun uiterste geven!!! Ik word ook altijd extra blij als ik zie dat er elke les meer groei en passie tevoorschijn komt. Ik doe mijn werk dan ook vol liefde en plezier!

UA-74718734-1